Comunicat

sobre la congelació de quotes de 2021

Isaac Fulquet, Director General d’ elcomplex – Club Natació Sant Feliu comunica la decisió de no fer cap pujada de preu als abonaments de 2021.

 En un context de pàndèmia molt difícil, la direcció d’elcomplex prèn la decisió

«Hem ser curosos amb la situació del Club, ja que després de 3 tancaments, és molt difícil (com a tants altres sectors) sostenir les instal·lacions, però també hem de prendre consciència de la greu situació que han passat i estan passant moltes de les nostres famílies d’abonats/des; volem que l’esport mai sigui un inconvenient sinó tot el contrari, quelcom essencial i part de la solució. És per això que de cara a aquest 2021 els preus dels abonaments es congelaran. Malgrat tot, hem de mantenir la positivitat i l’esperança en la millora d’aquesta pandèmia i gaudir d’un bon nadal. Gràcies a tots/es els que heu estat amb nosaltres des del primer moment i també a aquells que per circumstàncies alienes heu hagut de deixar allò que tant us agradava. Gràcies!»

 

UNEIX-TE

Registra’t i comença una nova vida!

Aquí trobaràs les últimes novetats del món del fitness, la natació, l’exercici funcional i totes les formes d’esport possibles pel teu benestar i ajudar-te a començar una vida saludable