sdsdsdsd

De divendres 24 fins diumenge 26 Sant Feliu acollirà el Campionat d’Espanya infantil de waterpolo, on participaran 9 equips d’arreu de l’Estat, entre els quals hi ha el nostre Club Natació Sant Feliu. Divendres començarà la fase de grups i diumenge les finals. Tots els partits es jugaran a elComplex.

elComplex Municipal de piscines de Sant Feliu es convertirà aquests cap de setmana en la seu del Campionat d’Espanya infantil femení de waterpolo.

El Club Natació Sant Feliu és un dels 9 equips que participa en aquest torneig. Les esportistes santfeliuenques hauran de competir amb les del Club Esportiu Mediterrani, del Club Natació Sabadell, del Club Natació Terrassa, de Latina-Alcorcón (Madrid), del Concepción (Madrid), del Moscardo (Madrid), del Boadilla (Madrid) i de Marbella.

El torneig començarà divendres a les 9 del matí amb la fase de grups, que es farà durant tot el dia, fins al vespre. Dissabte es jugaran els primers partits i diumenge els partits finals, a partir de les quals sortiran els 4 equips que competiran per aconseguir un lloc al podi. En concret, la semifinal i al final es jugaran a partir de les 15 h.
Amb motiu d’aquest Campionat  d’Espanya la piscina de competició d’elComplex romandrà tancada amb el següent horari:
Dijous 23: a partir de les 18.30 la piscina romandrà tancada per muntar les grades. Els vestidors esportius es podran utilitzar però no es podrà creuar per la piscina gran.
Divendres 24, dissabte 25 i diumenge 26: la piscina de competició romandrà tancada pel campionat i els vestidors esportius romandran d’ús exclusiu per a l’esdeveniment.
Dilluns 27: La piscina de competició romandrà tancada fins a les 11.00 h per poder desmuntar i netejar la zona. Els vestidors esportius es podran utilitzar però no es podrà creuar per la piscina gran.
Desitgem molta sort a totes les participants!!!
Disculpar les molèsties