ActivitatsCompl_Página_05
El Zumba és una disciplina de ball molt divertida i novedosa d’avui dia, aquest estil ho poden practicar tan homes com a dones i el que fa és incrementar la teva energia, millorar la teva coordinació i la condició física, dóna benestar al teu cos, redueix el greix de més, l’estrès i a més augmenta l’autoestima.
Recorda que ballar té un efecte positiu sobre els sistemes nerviosos i cardiovasculars i també, actua com un poderós antidepressiu. Per això, aquí et donem 10 beneficis d’aquesta increïble rutina.

  1. És un excel·lent sistema de crema calories: Amb aquesta rutina, la pèrdua de greix s’incrementa, i a més pots eliminar fins a 800 calories per cada sessió.
  2. És un tonificant corporal: El ritme de la música i els exercicis aeròbics tajudaran a enfortir els teus braços, cames, glutis i abdominals.
  3. No t’avorriràs: La importància d’aquest estil és evitar l’avorriment, perquè no l’abandonis. Un dels beneficis de practicar Zumba, és que canvia per complet la idea de l’esport, gràcies a la música que s’utilitza per practicar-la; barreja sons llatins i actuals com ara, el reggaeton, salsa, cúmbia, flamenc, merengue, calypso, rumba i samba, entre d’altres.
  4. Practicar Zumba fa feliç a la gent: Regularment, els exercicis estimulen el bon humor en combinar ritmes divertits amb moviments fàcils, que exigeixen la coordinació de braços i peus.
  5. Allibera tensions: En realitzar els diferents passos de ball, augmenten els nivells de diverses hormones i substàncies com les endorfines, que estimulen el bon humor i la relaxació.
  6. Funciona per a totes les edats: Les persones de qualsevol edat són benvingudes, ja que al Zumba existeixen programes per a tots, que inclouen un entrenament eficaç i estimulant, sense importar la condició física de cadascun.
  7. Aconsegueixes resultats sorprenents en poc temps: Si ets constant en utilitzar aquesta tècnica, aconseguiràs evitar el sobrepès o l’obesitat i a més, tindràs un cos ben modelat i saludable.
  8. Sociabilitat: Practicar aquesta disciplina t’ajuda a conèixer gent i tambè et dóna l’oportunitat d’anar acompanyada dels teus amics
  9. Augmenta la tolerància a l’acumulació d’àcid làctic: Alguna vegada, en fer exercici, has tingut la sensació de cremor quan els músculs es cansen? Amb aquesta tècnica t’oblidaràs d’ella, a causa que aquesta disminueix la producció d’àcid làctic.
  10. Està en qualsevol lloc: Aquesta disciplina la pots trobar en totes les ciutats, per la qual cosa si t’envàs de vacances i estranyes fer exercici, t’assegurem que podràs trobar una classe sense problemes.

Vine a elComplex i fes Zumba!

Font de l’article: www.enforma.salud180.com