1610336

Representants de la Federació Catalana de Natació i de diversos clubs de natació del Baix Llobregat es van reunir aquest dimecres, 9 de març, a la sala de Plens de l’Ajuntament per debatre sobre diferents qüestions esportives i socials vinculades a l’activitat que realitzen.

En representació de la Federació Catalana de Natació van assistir Jaume Roca, vicepresident social, i Josep Ruiz, gerent, així com responsables territorials de la resta de demarcacions. A més, també hi van ser els presidents o delegats dels clubs de natació de Sant Boi, Esplugues, Cornellà, Molins de Rei, Martorell i Sant Feliu. En representació del CN Sant Feliu va assistir el president del club, Manel Ferron.

La Federació Catalana de Natació va elegir Sant Feliu per fer la reunió, en tant que és la capital de comarca i disposa d’un dels clubs de natació més representatius del Baix Llobregat. Tots els clubs que van assistir a la trobada pertanyen a la Federació Catalana de Natació, l’organisme més important de l’Estat en nombre de llicències, clubs, classificacions esportives i representants a les competicions internacionals.

Font: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.