Estimat/da abonat/da,

elComplex us informa, que el pròxim dia 14 de juny de 2016, entre les 12:00 h i les 13:00 h és realitzarà un simulacre d’evacuació d’emergència a les nostres instal·lacions.

L’objectiu d’aquest, és posar en pràctica, la capacitació prèvia adquirida en les formacions de la plantilla perquè sàpiguen reaccionar en cas d’emergència o situacions de perill, ja siguin naturals o per causes provocades per les persones. De la mateixa manera, es pretén que els usuaris i usuàries siguin capaços d’ubicar rutes segures i es desplacin adequadament en el moment en què es presenti algun d’aquests incidents, sempre guiats pel nostre personal.

Els simulacres ajuden a millorar el coneixement de les instal·lacions i de les vies d’evacuació als edificis. Així mateix, s’analitza si el temps d’evacuació és el correcte i si la formació s’ha d’implementar per tal d’aconseguir una millor resposta de control i seguretat. D’altra banda, a través d’aquest simulacre podrem detectar i corregir problemes tècnics que puguin sorgir durant el mateix.

Agraïm la vostra col·laboració, treballem cada dia per a millorar.

 

Atentament,

La Direcció.