IOGASessions de 50 minuts on l’objectiu principal és augmentar la flexibilitat muscular i la capacitat d’equilibri i de relaxació, mitjançant diverses postures i tècniques de respiració. Aquesta activitat es recomana per proporcionar benestar mental i millorar el nivell d’energia personal. A elComplex, oferim la modalitat de Kundalini Ioga aquesta modalitat treballa sobre el cos i la ment, combinant postures de ioga, respiració, relaxació i meditació.

PILATES

Sessions de 50 minuts on s’apliquen els principis del mètode pilates: control de la respiració, control del centre corporal, treball d’alineació corporal, treball de l’equilibri i treball de flexibilitat, en general. Aquesta activitat està dirigida a millorar la postura corporal per minimitzar les molèsties, la tensió de l’esquena, així com el to muscular, i reduir l’estrès. Ajuda a combatre els dolors musculars i articulars i a crear així, una perfecta harmonia entre el cos i la ment.

COUNTRYQuan es parla de country, generalment es parla d’un ball en línia, que normalment es balla amb música d’estil country. Això no és del tot cert, perquè el country es pot ballar en parella, en rotllana, en contradansa etc…
Són molts els beneficis que ens proporciona aquesta activitat, però sens dubte, el principal és la diversió, doncs es comparteixen molt bones estones amb “la gent de country” i a més es milloren les relacions socials, la coordinació, la lateralitat, el control de l’espai, la tonificació del cos, la memòria, la concentració, el ritme i l’humor. Aquestes sessions són de 50 minuts.