Ahir, es va celebrar a la Sala Ibèria la Nit de l’Esport a Sant Feliu de Llobregat. Esdeveniment de reconeixement que té com a objectiu premiar als esportistes, entitats i col·laborados de la ciutat. Un reconeixement esportiu de l’última temporada. El Club Natació Sant Feliu un any més, ha estat present i amb l’orgull de tenir un equip d’esportistes molt destacables que han representat la nostra ciutat amb orgull i empenta, fruit d’un intens i constant treball.

Els Guanyadors a la Nit de l’Esport 2016 del CNSF han estat:

Natació:

VÍCTOR FERNÁNDEZ LUCAS

  • 5 medalles d’or i 1 d’argent als Campionats de Catalunya alevins.
  • Campió d’Espanya amb la selecció catalana de natació.

Waterpolo:

EQUIP ABSOLUT FEMENÍ

2nes. de Lliga Nacional femenina Absoluta (amb 45 punts en 18 jornades) i disputa de la Promoció contra el CW Dos Hermanas (11-8 i 5-10). Per 2on any consecutiu es van quedar a les portes de pujar a Divisió d’Honor. A més, subcampiones de la Copa Federació. En l’inici del cicle d’en Manolo Suárez com a tècnic i responsable del femení del club, van tenir a tocar l’ascens, que no deixaran escapar més.

 

Entre d’altres Mencions molt destacables:

Natació Adaptada (MENCIÓ ESPECIAL):

NÚRIA MARQUÈS

  • Participant als Jocs Paralímpics de Rio 2016 amb medalla d’or als 400 lliures i medalla d’argent als 100 esquena.
  • 7 medalles al Campionat d’Europa de Natació.
  • 10 medalles als Campionats d’Espanya.

Natació:

CLAUDIA GONZÁLEZ PUJOL

  • 2 medalles d’argent i 1 de bronze als Campionats de Catalunya alevins.
  • Campiona d’Espanya amb la selecció catalana de natació.
  • Finalista al Campionat d’Espanya.

ÁLEX BUENO LEÓN

  • 1 medalla d’or, 1 d’argent i 4 bronzes als Campionats de Catalunya alevins.
  • Finalista al Campionat d’Espanya.

CARLOTA COLOMER GUASCH

Una medalla d’or en relleus, una d’argent i una de bronze en proves individuals als Campionats de Catalunya benjamins.

ÁLEX CRESPO GINJAUME

Una medalla d’or i una d’argent en relleus i una d’argent individual als Campionats de Catalunya benjamins.

Waterpolo:

JUVENIL MASCULÍ

Campió invicte del 2n grup de la LLIGA CATALANA JUVENIL, del 9 al 18. 18 victòries en 18 partits, a més de 225 gols a favor (equip més golejador) i 106 en contra (menys golejats). En la promoció per pujar al 1r grup, de l’1 al 8, va aconseguir 2 meritoris empats amb potents equips, i el va condemnar una derrota contra el CN Sabadell. Temporada llarga i regular, d’una implicació màxima i amb un aprenentatge que els servirà molt pel futur.

INFANTIL FEMENÍ

Una temporada de menys a més que ha acabat per dur-les a la 3a posició de la LLIGA CATALANA, al 4t lloc en el CAMPIONAT DE CATALUNYA (després de 2 grans partits en quarts i semifinals) i en el 6è en el CAMPIONAT D’ESPANYA (perdent d’un gol a quarts contra l’amfitrió). Han afrontat qualsevol repte amb treball i valentia, i han estat l’únic equip del club que s’ha classificat pel torneig NACIONAL.

VÍCTOR FERNÁNDEZ

Medalla d’or amb la selecció catalana infantil, a Valladolid, en el CAMPIONAT D’ESPANYA per AUTONOMIES, després de derrotar a Andalusia en la final. Va ser el 2n màxim golejador de Catalunya.

MAR NAVARRO i ANA MARCOS

Medalla de plata amb la selecció catalana infantil, a Valladolid, en el CAMPIONAT D’ESPANYA per AUTONOMIES, després de perdre contra Madrid en la final.