L’adopció d’un estil de vida actiu és un procés que depèn de la teva voluntat.

Convertir l’acte d’anar al gimnàs, sortir a córrer, anar amb bici, etc., en un hàbit de vida, requereix ni més ni menys que repetir aquesta acció fins que es converteix en un acte automàtic, en una necessitat. La incongruència entre el que diem el que pensem i el que fem ens fa sentir ineficaços i frustrats. Treballar per aconseguir les metes és treballar per sentir-nos més íntegres i feliços.

Si el que desitges són arguments efectius per començar a moure’t, veure’t i sentir-te millor, aquí et donem 10 avantatges de realitzar exercici. Si ho practiques almenys tres vegades a la setmana, en un lapse no menor a 30 minuts, notaràs la diferència.

  1. Elimina l’estrès i l’ansietat. L’exercici, és un tranquil·litzant natural, redueix les tensions.
  2. Augmenta l’autoestima. En veure com millora el teu cos, la pell i el teu sentit de l’humor, ja que alliberes moltes hormones i toxines, et sentiràs millor amb tu mateix.
  3. Accelera el teu metabolisme. L’exercici no només crema calories, també t’ajuda a formar múscul i accelera el metabolisme, ajudant-te a aprimar.
  4. Millora la teva vida sexual. T’omple d’energia, força i flexibilitat.
  5. Augmenta la teva qualitat de vida. L’exercici t’ajuda a mantenir una bona salut. Manté el teu cor fort i t’ajuda a prevenir l’osteoporosi.
  6. Redueix la possibilitat de tenir diabetis. Quan es fa exercici, es cremen no només grasses, sinó també sucre. Per tant, en realitzar algun esport els riscos de desenvolupar diabetis disminueixen.
  7. Rejoveneix. Els músculs i el cor s’afebleixen amb els anys, però quan ens exercitem s’enforteixen i es retarda el procés d’envelliment.
  8. Disminueixen els riscos de contreure càncer. Les dones que no s’exerciten, augmenten el risc a generar tumors malignes del sistema reproductiu i càncer de mama.
  9. Augmenta la teva capacitat mental. Les recerques científiques demostren que les reaccions, la concentració i la memòria milloren quan una persona es manté activa.
  10. El teu sentit de l’humor augmenta. Si estàs trist o deprimida, prova fer exercici, per unes tres setmanes. Et sentiràs millor.

Pels teus èxits,

L’Equip d’elComplex