APRENEM A NEDAR 1

La natació estimula el creixement, millora el desenvolupament psicomotor, enforteix els músculs, millora l’equilibri, la coordinació, la flexibilitat i la velocitat.
A més a més, incrementa la capacitat respiratòria, regula la circulació, redueix el risc de malalties cardiovasculars, ajuda a controlar el pes per evitar així, problemes d’obesitat.

Aquesta modalitat d’esport, promou la socialització, ja que han d’aprendre a compartir i conviure amb la resta del grup estimulant així, la confiança i la seguretat en el neni nena. També fa que augmenti l’autoestima i afavoreix la seva independència i autonomia.

Des d’elComplex oferim diferents modalitats de cursets per a les diferents etapes que encara han de superar els més petits.

ESCOLES BRESSPrograma específic per iniciar i familiaritzar els més petits i petites amb l’aigua. Són sessions divertides i segures que es realitzen a la piscina petita amb aigua calenta. S’utilitza gran varietat de material aquàtic per estimular la percepció i la motricitat de l’infant.

ESCOLESConsisteix en un programa especialment dissenyat per aconseguir els objectius definits en les unitats didàctiques curriculars de cada curs. Els grups són reduïts i els nivells són homogenis per tal de facilitar l’aprenentatge des de P3 fins a 3r de Primària.

PARTIEs tracta de cursets dissenyats especialment per a l’aprenentatge de la natació i la millora de la tècnica, en tots els seus estils, segons el nivell dels participants. Les sessions són de 45 minuts molt dinàmiques i motivadores en grups reduïts i de nivells homogenis. Els cursets que oferim des d’elComplex van des dels 2 fins als 15 anys, amb opció de fer una o dues sessions setmanals.

Per a més informació sobre els horaris i preus dels cursets de natació, entra a la nostra web:
www.elcomplex.cat/cursos-de-natacio/