Sin títuloLa natació estimula el creixement, millora el desenvolupament psicomotor, enforteix els músculs, millora l’equilibri, la coordinació, la flexibilitat i la velocitat. A més a més incrementa la capacitat respiratòria, regula la circulació, redueix el risc de malalties cardiovasculars, ajuda a controlar el pes i evitar així problemes d’obesitat. Promou la socialització, ja que han d’aprendre a compartir i conviure amb la resta del grup i estimula la confiança i la seguretat en el nen i nena, augmenta l’autoestima i afavoreix la seva independència i autonomia.

CURSOS DE NATACIÓ PARTICULARS (EXTRAESCOLARS) Cursos dissenyats especialment per a l’aprenentatge de la natació i la millora de la tècnica, en tots els seus estils, segons el nivell dels participants. Sessions de 45 minuts, dinàmiques i motivadores, ja que es fan en grups reduïts i de nivells homogenis. Cursos des de 2 anys fins a 15, amb opció de fer una o dues sessions setmanals.

CURSOS DE NATACIÓ PER ADULTS I GENT GRAN Oferim diversos tipus de cursets per adults més avançats o per als que volen iniciar-se en el món de la natació adquirint així una millora tècnica en tots els seus estils. Les sessions son de 45 minuts i es pot escollir entre dues sessions a la setmana o tres.

SI TENS ENTRE 6 I 9 ANYS I T’AGRADA L’AIGUA, VINE A LA PISCINA A NEDAR I A JUGAR A WATERPOLO (Aquesta proposta està subjecta a la disponibilitat de places en cada categoria).

– Entrenaments de dilluns a divendres, entre les 17.30 i les 19.15 h.
– Mínim 3 sessions setmanals.
– Control individualitzat de la progressió del nen/a per personal tècnic qualificat.
– Formació i educació del nen/a mitjançant l’esport.
– El nostre esport està recomanat per tots els especialistes per tenir un desenvolupament òptim, i recomanen el medi aquàtic com un dels més complerts, ja que participen tots els grups musculars.

jjj