el complex solidari

Inici de la campanya de recollida d’aliments, Un any més, ho aconseguirem amb la vostre ajuda, arribarem com a mínim a les 6.000,00 kg  d’aliments per a lliurar als bancs d’aliments de
Sant Feliu.

1

elComplex posa en marxa  la  setena edició del elComplex Solidari 2015” que conjuntament amb altres entitats de la nostra ciutat iniciem el proper dilluns dia 23 de novembre i fins al dia 21 de desembre de 2015, la campanya de recollida d’aliments per a lliurar als bancs d’aliments de Sant Feliu.

L’objectiu és aconseguir el màxim d’aliments possible, l’any 2014 hem aconseguit,  6.000,00kg. Que es van distribuir proporcionalment als bancs d’aliments de Sant Feliu. Fixem com objectiu pel l’any 2015, com a mínin el mateix de l’any precedent. No serà fàcil però estem segurs que ho aconseguirem amb la vostra ajuda i mobilitzant tota la societat de Sant Feliu (solidària per definició), perquè faci la seva aportació al projecte solidari.

elComplex farà de receptor i punt de recollida dels aliments, col·laborant a la difusió del projecte solidari i aconseguint amb aquesta acció la màxima participació ciutadana.

Productes més necessaris:
Llet, cacau en pols, cafè soluble, farina, sucre, oli, cigrons, mongetes, fideus, espaguetis, caldos, cereals, galetes, conserves (tonyina, sardines, patés, tomàquet fregit…) conserves precuinades, productes nadalencs.

Productes infantils:

Purés de fruites, llet des del 1r dia.

2