1edEl passat Diumenge 12 de Març, el nostre usuari de elComplex, en David Serrano, o més conegut com «David Serranito» va participar en la Zurich Marató de Barcelona 2017 juntament amb un altre corredor que mai havia fet una Marató, per una causa solidària, a través de la plataforma «migranodearena.org«, varen aconseguir acabar la Marató amb un temps de 3 hores 28 minuts!

Aquesta plataforma proporciona totes les eines necessàries per recaptar fons a favor d’una associació. En aquest cas, en David, volia recaptar fons per a l’Associació Espanyola de Malalts de Glucogenosis, que és considerada com a malaltia rara. Aquesta malaltia engloba totes aquelles disfuncions degudes al glucogen. El glucogen és una molècula associada als cicles metabòlics energètics i es troba localitzada principalment al múscul. Dins aquests cicles metabòlics si no es degrada bé s’acumula a nivell muscular fins a produir atròfia i per tant dificultats per a realitzar moviments. Aquesta deficiència a més de la atròfia porta associada fatiga muscular, deficiència respiratòria i cardíaca.   Sin títuloEl repte solidari #JUNTOSSOMOSMASFUERTES, consistia a recaptar més de 1000 €, objectiu que van aconseguir abans de la data de la Marató.

Des de elComplex, volem donar suport a aquesta malaltia ajudant, així a dimensionar el problema i demanant que es facin més estudis sobre aquesta.

Al següent enllaç hi podreu trobar tota la informació necessària:

https://www.migranodearena.org/es/reto/13778/juntossomosmasfuertes/

Vídeo d’en #davidserranito de la Zurich Marató de Barcelona 2017