ioga-complex-02

sdEstar sa no significa estar en forma físicament, sinó que també té molt a veure en això la nostra ment. Si tens una ment carregada d’idees negatives, pessimisme, preocupacions i altres coses no estaràs sa, ja que tindràs molt d’estrès acumulat.

El ioga pot ajudar-te en tot això, ja que és bo per buidar la ment i deixar-la en blanc!

6Tens problemes articulars o de tensió muscular?
Gràcies a les diferents postures que es practiquen al ioga és un excel·lent exercici per alleujar tensions musculars, contractures o dolors articulars.

7

Tothom anhelem visitar i connectar-nos amb llocs serens i tranquils, no obstant això, poques vegades prenem consciència que la veritable pau es troba en el nostre interior, motiu pel qual és recomanable un breu esbarjo diari per experimentar aquesta meravellosa sensació, mitjançant les pràctiques del ioga i la meditació.

8

Et sents amb molt esgotament al final del dia?
Tan sols uns pocs minuts diaris de ioga ens ofereix el secret per sentir-nos fresques i plenes d’energia, fins i tot després d’un llarg dia. Així mateix, deu minuts diaris de meditació guiada atorguen beneficis incommensurables, deixant-nos renovades i revitalitzades malgrat un dia agitat.

A elComplex, oferim la modalitat de Kundalini Ioga. Aquesta modalitat treballa sobre el cos i la ment, combinant postures de ioga, respiració, relaxació i meditació. Aquest tipus de ioga, utilitza el cant de mantras  en la meditació.

T’esperem els Dimarts i Dijous a elComplex, per a més informació dirigeix-te al taulell d’Atenció al Client.

7878