sds

Paleotraining és el mètode d’entrenament basat en els moviments que realitzava l’Homo Sapiens en la seva vida quotidiana, on el teu cos, l’entorn i estris propis de l’era Paleolítica, són els elements utilitzats durant l’entrenament.

Paleotraining s’estructura basant-se en 15 funcions motrius, que són en sí mateixes, programes motors ancorats en els nostres gens, ja que van ser els moviments que realitzaven els nostres avantpassats en el transcurs de la seva vida, amb l’únic objectiu de sobreviure.

Les característiques d’aquest mètode són que és curt, intens, variat, i va de la mà inseparable d’una nutrició específica i un dejuni estratègic. Aquesta combinació aconsegueix d’una manera ràpida i efectiva, la recuperació i el desenvolupament de les 12 capacitats físiques originàries de l’ésser humà, perdudes en l’home modern per la forma de vida actual.

130 exercicis es combinen a través de 27 diferents sessions d’entrenaments amb diferents objectius fisiològics, tot fortament ancorat pels 5 principis del Paleotraining.

Paleotraining retorna amb velocitat, i ocupant molt poc temps en la teva vida, un estat de salut i de forma física òptima i plena, alhora que estimula de forma segura l’adequació del pes corporal.