010916141848_aids_world_cycling_barts

 

elComplex col·labora amb la FUNDACIÓ LLUITA CONTRA LA SIDA

El proper dia 12 de novembre en col·laboració per una gran causa, la lluita contra la SIDA, juntament amb la FUNDACIÓ LLUITA CONTRA LA SIDA participarem a una pedalada a la mítica SALA BARTS de Barcelona.

És un esdeveniment diferent a tot el realitzat fins al moment, on amb l’ajuda de tots els participants i la implicació d’aquests, volem aconseguir un repte importantíssim, FER LA VOLTA AL MÓN VIRTUAL durant 12 hores amb sessions de Cicle Indoor. Una marató de 12 hores amb la lluita contra el VIH on la solidaritat i el compromís social destacaran com a valors dels participants, ja que en aquesta tasca altruista en la recerca i la docència en el camp d’aquesta malaltia.SALA DIÁFANA

El repte esportiu

Modalitat de repte col·lectiu per equips, amb conjunts d’entre 3 i 12 persones amb una bicicleta de Cicle Indoor que haurà de mantenir en funcionament durant les 12 hores de la prova fent relleus de la manera que més convingui a l’equip. En funció del territori recorregut i les seves característiques geogràfiques, cada sessió tindrà un perfil diferent. El Club Natació Sant Feliu s’encarregarà de l’etapa Venècia-Moscou.

El repte econòmic

Els participants i equips es marcaran un repte econòmic, una quantitat econòmica que hauran d’aconseguir el dia abans de la prova i que serà íntegrament destinada en la FUNDACIÓ LLUITA CONTRA LA SIDA. El mínim serà de 300€ per equip.

*TOTS AQUELLS INTERESSATS EN AQUEST IMPORTANT ESDEVENIMENT HAUREU DE NOTIFICAR-HO AL TAULELL D’ATENCIÓ AL CLIENT

ACF37FBCNSF