1/ Mou-te més: No utilitzis l’ascensor, vés amb bici al treball, acudeix caminant amb el carret al supermercat… mantenir-te actiu/va tot el dia resta més calories que les estones aïllades d’esport intens (que també són imprescindibles).

2/ Crema més: Inclou exercicis de força en el teu entrenament. Guanyar massa muscular augmenta les calories que cremes fins i tot quan estàs en repòs.

3/ Evita posar-te a dieta: Les dietes estrictes relenteixen el teu metabolisme i a més freqüentment produeixen «efecte rebot». És molt millor adoptar hàbits saludables que no suposin un gran sacrifici, però que puguis mantenir per sempre. Perdràs pes a poc a poc, però no ho recuperaràs.
adelgazar-la-cintura1
4/ Tots els teus menjars equilibrats: No solament es tracta d’equilibrar la balança al final del dia. Si tots els teus menjars, fins i tot els desdejunis, contenen proteïnes i vegetals, et sadollaràs abans i et serà més senzill continuar tot el dia amb una dieta saludable.

5/ Dedica a cada menjar el temps i l’atenció que mereix: Menja a poc a poc i concentrat en la tasca. Menjar mentre veus la tele o treballes, a tota velocitat, amb la ment en una altra cosa farà que no registris aquesta ingesta com a satisfactòria i tindràs gana molt abans.

6/ Abans de menjar, pensa-ho: Moltes vegades no mengem per gana sinó per ansietat. Abans de cada àpat reflexiona sobre si realment tens gana. Això també t’ajudarà a detenir-te quan hagis aconseguit un nivell adequat de sacietat en cada menjar.

7/ Un gran got d’aigua: El truc de les àvies funciona. Un gran got d’aigua un quart d’hora abans de començar a menjar t’ajudarà a sentir-te sadollat molt abans.

font: sportlife