Alimentos-marcar-abdomen
Qui no ha somiat alguna vegada amb uns abdominals perfectes al seu ventre?
No només resulten atractius visualment sinó que poden reduir malalties i malestars. És a dir, la importància de tonificar els abdominals no només radica en les finalitats estètiques, sinó que pot prevenir dolors i beneficiar la salut. Un treball tan dur i sacrificat com és l’exercici de la part abdominal, mereix tenir altres objectius més enllà que llueixin bonics.

És per això que us volem transmetre quins són els beneficis de tenir un bon abdomen.

Millora la posició corporal
Manté la nostra columna vertebral més alçada i estable de forma natural, la qual cosa redueix la pressió sobre la zona lumbar.

Protegeix, absorbeix i equilibra
Protegeix i absorbeix els impactes derivats de salts, caigudes i diversos moviments bruscs, ajudant-nos també a millorar el nostre equilibri.

Beneficia als nostres òrgans
Protegeixen els nostres òrgans i els manté en la seva posició més adequada perquè treballin correctament.

Augmenta l’esforç suportat
En protegir l’esquena, és molt major la quantitat d’esforç que podem realitzar amb el nostre cos sense por a lesionar-nos, a l’hora d’aixecar un pes, estirar, arrossegar i qualsevol altre moviment que impliqui tensió en l’esquena.

Influeix en la respiració
Els esforços als quals el cos se sotmet en exercitar aquesta zona fan expulsar tot l’aire empobrit acumulat en els nostres pulmons per deixar pas a la inhalació d’aire net.

 

També et pot interessar: Què és el Body-Pump?