entrenador-personal-1#EntrenadorPersonal #elComplex

Avui en dia hi ha una estreta relació entre salut i esport. L’exercici personalitzat és una opció que cada vegada té més adeptes per els avantatges que suposa. Ja no es tracta de fer esport, sinó de fer exercicis específics i adreçats de forma individualitzada. És a dir, li expliquem a l’entrenador què volem aconseguir, i aquest ens marca unes pautes i rutines per aconseguir el repte proposat. El que ens indiqui es personal, només per nosaltres ja que es tenen en compte molts factors. Per anar be, l’entrenador recomanara:

  • Tipus d’activitat: Treballar la resistència aeròbica, la força/resistència i la flexibilitat.
  • Freqüència: Entre 3 i 5 dies a la setmana.
  • Durada: Entre 30 i 60 minuts.
  • Intensitat: Entre el 55% i el 60% en tots els aspectes (és la zona cardíaca de seguretat).

Com sabeu, elComplex, ofereix aquest servei tant a terra com a aigua (gimnàs o piscina). Podeu combinar i utilitzar ambdós serveis i així sabreu com treballar als dos espais. Perquè esta molt be venir a nedar o utilitzar la sala de màquines. No creieu que seria millor encara si sabéssiu quines màquines us poden anar bé? O si potser seria millor caminar o nedar? Obtindreu resultats practicament immediats i treballareu en un ambient òptim ja que hem de fer que aconseguiu l’objectiu. Es pot tractar d’una rehabilitació, d’una tonificació… o simplement de saber com treballar saludablement… Us explicarem com heu de donar significat a cada moviment, interpretarem el vostre esquema corporal, és a dir, imatge corporal, imatge motriu, imatge que es té d’un mateix, i la forma corporal. Us asseguro, que l’entrenament, modificarà i, millorarà la condició física,i el vostre estat fisiològic  Aprendreu molt més del que us imagineu!

Cada persona té característiques pròpies, des del punt de vista antropomètric, funcional, motor, psicològic, d’adaptació, amb una capacitat de reacció de l’organisme completament diferent. Per això és efectiva l’individualització. El programa que realitzarà l’entrenador/a personal (EP) s’adequarà a les vostres costums, gustos, necessitats, aptituds i objectius amb la finalitat d’obtenir els màxims beneficis.

Adreceu-vos a Atenció al Client i us informaran.  O també fent click aquí

Alguns de vosaltres heu comentat en més d’una ocasió que és un servei car. Ara us pregunto… de debò trobeu que per poc més d’un cafè diari al mes, no val la pena rebre tota la informació necessària de com treballar i optimitzar el vostre rendiment?. Invertiu en vosaltres o si més no, regaleu entrenaments  personals a qui sabeu que ho necessita. Es una bona opció de regal!

 

Entrenador personal: funcions i competències

L’entrenador personal s’ha d’encarregar  de tres funcions molt relacionades entre elles:

  • Avaluar les condicions físiques del client, els canvis físics que es donen durant el procés i finalment, avaluar els resultats.
  • Planificar un programa d’exercicis que sigui exclusiu per les necessitats i objectius que li han demanat.
  • Ajustar les sessions planificades a cada individu.

Els beneficis de fer exercici físic els hem esmentat en altres articles, però us en citarem alguns:

  • Obliga al cos a absorbir més oxigen per repartir-lo entre els músculs i teixits.
  • L’oxigen millora la combustió dels aliments i conseqüentment la producció d’energia.
  • Optimitza la capacitat pulmonar.
  • El cor guanya potència i resisteix més la fatiga.
  • Estimula el reg en el cervell.

Entre d’altres…

Atenent a tots aquets beneficis, no es millor estar ben assessorats?. Els nostres entrenadors/ores personals, us proporcionaran a més a més, la motivació, autoestima, i autoconfiança necessària en tot el procés. Veureu que anar al gimnàs o a la piscina es treballar per un mateix. Sigui per la finalitat que sigui, per veure’t bé, perquè surts d’una operació, per saber com treballar adequadament… t’assessorem. Pregunta pel teu/teva ENTRENADOR/A PERSONAL.

// Artícle proporcionat per: Matilde Palau, Màster professional en medicina esportiva